søndag 24. april 2011

Varmt vann med melk i


"her kommer vintern med Jokke"

Etter at vi kom hjem fra kriket ble det litt TV titting. Med et par runder vri åtter mellom meg og kimmer`n. Jeg vant 2 han vant 1. Lise var trøtt men hold seg voken for hun så på en random fengslende komiserie. Etter litt jabbing bestemte vi oss for å kle på oss å dra til Valentouretts. Så vi slo veien oppover rundt kvart på 9, stelte oss i kø kl: 9. Robin var på vei så vi kjøpte biletter og så oss rundt. Når Robin hadde bilett gikk vi ut for konserten starta ikke før halv 11. Vi satt oss på den greia der ute og tokk en øl vær. Robin tok en kaffe for han var trøtt sa han. For mye Mindcraft. Samtalene gikk til høyre og til venstre. Kim var veldi agresiv med å kalle alle for homser. Selv om det var han som hadde rosa bakgrunn på mobilen.

Vel inne på lokale tokk vi oss en øl til og bevegde oss til mitten av publiken. Kl kvart på 11 kom bandet inn. Det ble god stemning med høy ølføring og sang. Etter vært begynte de mer entusiastiske å dusje seg selv i øl. For å senere bli kasta ut. På 1 encore kom halve publikum opp på scenen for å synge med. Arti å se på vaktene sine ansiktsutrykk. Lise sa at kanskje vokalisten i bandet var en stamgjest på cafeèn hennes. Det var en bra konsert. Robin og Kim fikk lov til å overnatte hos oss.

Vel hjemme så vi på en film om slemme planter og en pokerturnering etter det. Robin runna kabal 2 ganger og vi gikk vel å la oss rundt 2. Jeg drømte at vi menneskeheten var på en ark og mange gigantiske krabber prøvde å spise oss. Heldigvis drepte vi dem med minigunns. Jeg og Lise sto opp kl 12 vi har tenkt oss å spørre Robin og Kim om de blir med på frokost i bakgården.

Ha det triveligt og takk for teen. Ollis

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar